Do you follow me?

Hallo! Mijn naam is Chantal van Koesveld: een gedreven marketeer, die fan is van LinkedIn en netwerken. 

Met ruim vijftien jaar werkervaring op het gebied van marketing en communicatie (en bijbehorende studie), ben ik voor jou de ideale sparringpartner. Ik denk in doelgroepen en in content.

Met Follow Chantal is het mijn missie om jou, je medewerkers en organisatie te helpen bij de groei in online zichtbaarheid. Ik ben graag jouw gids die adviseert, kansen ziet en praktisch helpt.

Mijn consultancy concentreert zich op het online zichtbaar maken van jouw kennis en kunde en altijd denkend vanuit de doelgroep voor wie jij zichtbaar wil zijn. Waar ligt jouw doelgroep wakker van, wat zijn hun uitdagingen? Ik werk met young professionals tot en met directie teams. 

Welke kansen ik voor jou zie als het om Branding op LinkedIn gaat?
Op dit kennis- en netwerkplatform zijn de reacties – over het algemeen – zakelijk,  je kunt hier ‘luisteren’ naar jouw doelgroep, reageren en zelf posten. Kortom: op LinkedIn werk je consistent en consequent aan je naamsbekendheid en je reputatie – zonder een euro uit te geven aan betaalde campagnes.  

Een greep van de bedrijven met wie ik samenwerk:

Phoenix Contact, EPLAN (in Duitsland), Unica Building Services, Geocomfort, CCV Nederland. 

Over Chantal

En natuurlijk is er meer dan werk!

Ik ga voor een goede balans tussen privé en werk en ik besteed mijn vrije tijd graag samen met mijn gezin. Daarnaast houd ik van gezellige avonden samenzijn met vriendinnen en familie. Ik sport het liefst in de buitenlucht en wandel  dagelijks met onze Franse bulldog.

Wil jij aan de slag met LinkedIn? Zoek jij een energieke trainer, inspirator of sparringpartner?

Maak jezelf zichtbaar en laat klanten jóu kiezen.

Hoe?

Follow: Chantal van Koesveld op LinkedIn

Bel: 0613379465

Mail: mail@followchantal.com