Trainingen

Laat klanten jóu kiezen

"Online zichtbaarheid op LinkedIn opent deuren die anders gesloten bleven.”

Wil je werken aan je naambekendheid en reputatie én is jouw doelgroep regelmatig actief op LinkedIn? Zorg er dan voor dat je daar op de juiste manier zichtbaar wordt. Kom regelmatig op de tijdlijn voorbij met inspirerende, informatieve en waardevolle bijdragen en word top of mind binnen jouw netwerk én daarbuiten. Zo leren mensen jou kennen. Praat niet uitsluitend over jezelf, je product of dienst, maar luister en stel vragen. Toon oprecht interesse en help mensen. Investeer tijd en energie en je zult merken dat dit jouw gunfactor verhoogt en dat klanten je gaan benaderen.

De eerste indruk vindt steeds vaker online plaats. Je krijgt deze kans maar één keer. In een optimale situatie trekt deze eerste indruk mensen over de streep. Ze kiezen voor jou, jouw dienst of jouw organisatie. Jij hebt ze overtuigd van jouw specialisme die past bij hun uitdaging. Ga je aan de slag met online zichtbaarheid,  dan doe je jezelf niet beter voor dan dat je bent. Juist niet: je helpt jouw connecties en volgers met waardevolle content. Zo begrijpen zij waar jij goed in bent én of jij bij hen past. Jij past niet bij iedereen en visa versa. Dat geeft niet. Uiteindelijk kiest de juiste klant jóu.

Bouw met een consistent verhaal op LinkedIn aan een unieke community. Investeer in de reputatie van je organisatie. Zo laat je jouw naamsbekendheid groeien, geef je je organisatie een gezicht en stem. Maar waar te beginnen? Hier!

Ben jij op zoek naar een consultant en sparringpartner die praktisch met jou aan de slag gaat én die jouw expertise omzet in heldere woorden? Neem contact met mij op! 

Personal branding

Verschillende ondernemers en organisaties, van lokale MKB tot internationale corporates, werken met mij samen. Wil je met hen spreken over hun ervaring? Zij staan je graag te woord.