LinkedIn workshop "Social Selling: hoe laat je klanten jóu kiezen?"

Wil jij voortaan online opvallen bij jouw doelgroep? Anders gezegd: wil jij voorkomen dat je doelgroep jouw LinkedIn-profiel niet te zien krijgt? Wil je een professioneel, digitaal visitekaartje en weten hoe jij jezelf het beste kunt presenteren? Wordt het tijd dat men weet dat jij dé expert bent in jouw vakgebied? Of wil je weten hoe jíj uitgebreid zoekt binnen LinkedIn, om zo je bereik en daarmee je netwerk én de kans op nieuwe klanten te vergroten? En heb jij vooral geen tijd of behoefte om het wiel zelf uit te vinden? Profiteer dan van míjn LinkedIn training: Social Selling, hoe laat je klanten jóu kiezen?

Jouw doel in het kort
Je wenst een goede basiskennis van je persoonlijke profiel en wilt begrijpen welke onderdelen belangrijk zijn om zowel je profilering als positie op LinkedIn te versterken. Je wilt online kunnen zoeken naar besluitvormers, prospects, kandidaten en daarmee bouwen aan een goed kwalitatief netwerk om je doel te bereiken. 

Inhoud van de LinkedIn workshop
Tijdens deze praktische workshop leg je een goede fundering voor al je (toekomstige) LinkedIn-activiteiten. Je krijgt volop inzichten om onderscheidend en succesvol LinkedIn in te zetten. Een goed begin is het halve werk, dus nog voor de workshop plaatsvindt, analyseer ik jouw LinkedIn-profiel. De uitkomsten verwerk ik in jouw workshop, zodat je de praktische tips direct kunt toepassen. Je leert bijvoorbeeld:

Alles over het belang van LinkedIn en waarom jouw persoonlijke profiel absoluut niet mag ontbreken. Daarnaast ontdek je de structuur van LinkedIn tot in detail. Ken jij bijvoorbeeld het verschil tussen een persoonlijk profiel, een bedrijfspagina en een groep? Na de training wel. Je weet dan ook hoe je jouw profiel presenteert en vindbaar maakt door middel van SEO (zoekmachineoptimalisatie). Ook begrijp je hoe je jouw potentiele klant of opdrachtgever jóu laat kiezen en andersom: je leert hoe jij belangrijke prospects, klanten of kandidaten vindt en bouwt aan een sterk netwerk.

Welke content voor jouw volgers relevant is én waarde toevoegt, dat neem ik met je door. Samen bespreken we diverse mogelijkheden. Niet iedereen voelt zich even comfortabel bij het plaatsen van content op LinkedIn. Dat is ook niet erg. Gelukkig kun je ook zonder dat je alleen zelf berichten plaatst zichtbaarder worden bij jouw publiek. Hoe je dit doet leg ik je allemaal uit tijdens de workshop.  

Duur:  één dag of verdeeld over twee dagdelen.

Locatie: Incompany of bij Hotel Het Montferland in Zeddam. 

Deelnemers: max 6 i.v.m. interactie. Privé is ook mogelijk.

Intake
Geen twee workshops en geen twee personen zijn identiek. Jullie workshop bevat specifieke, aansprekende voorbeelden die aansluiten bij jullie organisatie en doelgroep(en). 

 We bespreken tijdens de intake jouw:

Doel: wat wil je bereiken met LinkedIn?
Huidige situatie: hoe zien de persoonlijke LinkedIn dashboards eruit en wat is de huidige SSI? 
Doelgroep: wie is de doelgroep en wat zijn hun behoeften?
Concurrentie: welke concurrenten heeft de organisatie? 

Graag bespreek ik jullie specifieke wensen en uitdagingen om te zorgen voor een training die perfect aansluit op de behoefte. 

 Jouw resultaten

✔ jouw LinkedIn-profiel is zeer deskundig;
✔ je kunt een kwalitatief in plaats van kwantitatief netwerk opbouwen;
✔ je weet jezelf het beste te profileren;
✔ je weet hoe je LinkedIn nóg beter persoonlijk en zakelijk inzet;
✔ je hebt kennis over contentmarketing op LinkedIn;
✔ je begrijpt wat de Social Selling Index (‘SSI’) is en hoe het werkt;
✔ je weet de zoekfunctie in jouw voordeel te gebruiken;
✔ je hebt kennis van de kenmerken van de betaalde LinkedIn tools, zoals LinkedIn Premium en Sales Navigator.