Zakendoen is en blijft mensenwerk. Waar dit voorheen veel offline gebeurde tijdens samenkomsten als netwerkborrels, verplaatst het leggen en onderhouden van contacten zich steeds meer naar online platformen als LinkedIn. Hiermee zet je een juiste mindset in voor de toekomst. Vraag jij je af hóe je de transitie maakt naar een digitale sales organisatie? En waar je moet beginnen? Ik help je! 

Werk je met mij, dan profiteer je van mijn jarenlange marketing- en communicatie ervaring in B2B.
Ik kijk verder dan LinkedIn en adviseer je ook hoe je je activiteiten op LinkedIn met andere online en offline kanalen kunt integreren. Mijn hands-on en persoonlijke aanpak is vaak wat anderen in mij waarderen. Daarnaast stel ik graag verdiepende vragen zodat je tot de kern komt van jouw boodschap en doelgroep.

Ik stel mij graag aan je voor.

Mijn naam is Chantal van Koesveld, ik ben fan van LinkedIn en Social Selling en heb inmiddels ruim 14 jaar werkervaring op het gebied van marketing & sales. Met Follow Chantal is het mijn missie om jou, jouw medewerkers en je bedrijf te helpen bij het succesvol inzetten van social selling via LinkedIn, zodat klanten jóu kiezen. Dit doe ik door middel van diverse soorten persoonlijke LinkedIn-trainingen, strategiesessies en workshops. 

Mijn specialismen zijn: Personal Branding, content marketing binnen B2B, Employer Branding, Social Selling en de tool Sales Navigator.

Follow Chantal

En er is meer dan werk!

Natuurlijk is er meer dan alleen werken. Ik streef een goede privé/werk balans na en besteed mijn vrije tijd graag samen met mijn gezin. Daarnaast houd ik van gezellige avonden samenzijn met vriendinnen en familie. Een aantal avonden in de week sport ik in de buitenlucht en ik wandel geregeld met onze Franse bulldog Ace.

Wil je binnenkort ook álles uit LinkedIn halen? Zoek je een energieke trainer of iemand die jouw collega’s een inspiratie sessie kan geven?

Leuk! Bel me dan even op: 0613379465 of stuur een mail naar: mail@followchantal.com