In het begin werk je aan jouw Personal Brand, daarna werkt het voor jou!

Het opbouwen van een Digital Personal Brand en het bouwen aan een community op LinkedIn gebeurt niet in een korte periode. Het is geen ‘grote stappen snel thuis’. Ik help je tijdens onze samenwerking en ben graag jouw stok achter de deur. Hoeveel tijd je bereid bent om te investeren, is ook afhankelijk van het doel / de doelen die je nastreeft. 

Jouw voordelen als je hiermee strategisch aan de slag gaat:

Je leert hoe je waardevolle kennis voor jouw netwerk deelt. Dit is een belangrijk onderdeel, omdat jouw netwerk meteen aan jou zal denken als iemand op LinkedIn of daarbuiten op zoek is naar iemand met jouw expertise.  

Daardoor weten jouw prospects waarvoor zij jou moeten inschakelen.  Ook blijf je op het netvlies van klanten waardoor zij vaker aan jou denken. 

Je wordt interessant voor stakeholders en zakelijke partners en wordt opgemerkt door nieuw talent.

Met jouw unieke persoonlijkheid onderscheid je je van andere kennisdragers. Hierdoor trek je de juiste mensen met wie je een zakelijke klik hebt.

Jouw warme netwerk ziet jouw content en begrijpt waarvoor zij jou kunnen inschakelen. Of zij bevelen jou aan bij anderen als het over jouw specialisme gaat: ‘Wil je iets met LinkedIn? Dan moet je Chantal even bellen.’ 

Dat is de superkracht van LinkedIn!

Is Digital Personal Branding geschikt voor jou?

Het opbouwen van jouw Personal Brand is geschikt voor alle mensen die zich professioneel willen onderscheiden en hun competenties willen presenteren. Het maakt niet uit of je een directeur, senior manager, leidinggevende, expert of young professional bent. Jouw (Digital) Personal Brand kan bijdragen aan het behalen van verschillende doelstellingen. Denk aan: klantaanvragen van organisaties die bij jou passen, je wordt gevraagd voor seminars of ronde tafel gesprekken,  groei in omzet met hogere marges, verbetering van het imago van de organisatie door de online positionering van de CEO of directie, meer (passende) sollicitant.

Na een Personal Branding traject heb je:

Kortom: jij wordt digital fit op LinkedIn!

Een praktische aanpak:

We gaan voor een afgesproken periode samen aan de slag. Je krijgt een traject op maat naar gelang jouw doel(en).
Ik kan je voor een langere periode 1-op-1 adviseren en praktisch helpen.