1-op-1 strategische LinkedIn-sessie

Hoe werkt een 1-op-1 sessie?

Tijdens deze exclusieve, strategische sessie ga ik je helpen om meer resultaat uit LinkedIn te halen. We gaan voor aantoonbaar succes! Vooraf hebben we een telefonische intake en analyseer ik jouw LinkedIn profiel. Je krijgt van mij direct toepasbare adviezen zodat je jouw doelstellingen kunt bereiken. Ook vertel ik je hoe het algoritme werkt. Tijdens onze sessie vertel ik je vervolgens wat je kunt doen om je online bereik te vergroten, zodat klanten jóu kiezen.

De intake bestaat onder andere uit de volgende vraagstukken:

  • Doelstelling: wat wil je met deze sessie bereiken? Gaat het bijvoorbeeld om het opbouwen van autoriteit, of het opbouwen van vertrouwen?
  • Ervaringsniveau: hoe bekend ben je met LinkedIn? Betreft het een eerste workshop of gaat het om een verdiepingsslag?
  • Bestaande vragen: welke vragen omtrent LinkedIn heb je momenteel?

Duur: 1,5 uur incl intake en analyse.

Locatie: online.